Partners van Eendracht

Onze vereniging werkt samen met onderstaande partners uit Burgum. Samen versterken we zo de dienstverlening voor onze leden.

HooglandHoogland uitvaartkisten en rouwvervoer
Dit familiebedrijf is al sinds de oprichting in1925 onze vaste leverancier van uitvaartkisten en later ook van rouwvervoer.
Op afspraak kunt u komen kijken en alle vragen stellen aan een deskundige medewerker. Hoogland staat garant voor kwaliteit en zorgvuldigheid. (klik hier voor website)


Paulusma
Dragers & Uitvaartondersteuning
Hoogland
Een zeer ervaren en eigentijds dragersteam.  Op allerlei gebied, voor en tijdens de uitvaart, kunnen zij de uitvaartverzorger bijstaan. Denk aan het dragen van de kist door heren en/of dames. Bijstaan tijdens de condoleance, ontvangen van genodigden en het uitdelen van liturgieën.
(klik hier voor website)

Respekt, lêste soarch BurgumRespekt
Dit kundige verzorgingsteam van gediplomeerde dames, onder leiding van Geertje Hoekstra, zorgen voor een respectvolle 'lêste soarch’' waarbij de wensen van de overledene en nabestaanden altijd centraal staan.
VEG


Vrije Evangelische Gemeente

Exclusief voor leden/nabestaanden van Eendracht is de kerk van de Vrije Evangelische Gemeente beschikbaar voor rouwdiensten en familiebijeenkomsten tot maximaal 100 personen. Gelegen naast ons afscheidshuis. Catering is mogelijk.