Skip to main content

Twenthe Uitvaartverzekering

Logo TwentheTwenthe, samenwerkingspartner van Uitvaartvereniging "Eendracht" Burgum*, is al meer dan 75 jaar zelfstandig uitvaartverzekeraar. Met meer dan 85.000 verzekerden is Twenthe specialist op het gebied van uitvaartverzekeringen en kan u van alle informatie voorzien.

Twenthe werkt veel samen met uitvaartverenigingen. In overleg met het bestuur van de vereniging verzorgt Twenthe onder andere de informatieverstrekking over het lidmaatschap (ook voor aspirant-leden). Vaak gebeurt dat via een persoonlijk gesprek, want door persoonlijke wensen is iedere uitvaart anders en verschillen ook de kosten. In combinatie met het lidmaatschap van de vereniging kan Twenthe maatwerk leveren. Ook als er al andere voorzieningen of verzekeringen zijn. Zo verzekert u nooit teveel! De medewerkers van Twenthe verstrekken u graag alle informatie hierover, uiteraard geheel vrijblijvend*. Ons devies: Voorzorg voorkomt zorg!

En de uitvaartverzorging? Die blijft onveranderd en op de wijze zoals u dat wenst. Heel flexibel dus. Heeft u vragen over het lidmaatschap of wilt u informatie over de plaatselijke uitvaartkosten?

Bel vrijblijvend Tel. 053-4312732 of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website www.twenthe.nl.
Uiteraard kunt ook contact opnemen met het bestuur.

Adresgegevens: Twenthe   Postbus 191  7500 AD  Enschede

* Let op: Het is Uitvaartvereniging "Eendracht" Burgum niet toegestaan te adviseren of te bemiddelen in verzekeringen, omdat de vereniging geen vergunning heeft. Twenthe is wel in het bezit van de juiste vergunningen. De vereniging vindt het belangrijk dat leden (maar ook niet leden) worden geïnformeerd over het lidmaatschap en de plaatselijke uitvaartkosten. In dit kader is een samenwerkingsverband met Twenthe gesloten. Twenthe kan als zelfstandige Nederlandse verzekeraar (aanvullende) uitvaartverzekeringen aanbieden, maar uiteraard is een ieder geheel vrij te kiezen welke maatregelen zij willen nemen om de uitvaartkosten te dekken. Dit kan door middel van ons lidmaatschap, verzekeren, sparen en mogelijk op andere manieren.

Bestuur Uitvaartvereniging "Eendracht" Burgum