Mededelingen (3)

Eerste mededeling:
UITNODIGING
tot het bijwonen van de
136e ALGEMENE LEDENVERGADERING van Uitvaartvereniging "Eendracht" Burgum
WOENSDAG 27 OKTOBER 2021 AANVANG 20.00 UUR
zaal van de Vrije Evangelische Gemeente
Ingang Aula Uitvaartvereniging Eendracht, Prinses Beatrixstraat 16, Burgum 
Klik hier voor: Agenda ledenvergadering

Tweede mededeling:
Eendracht Burgum voldoet aan Nardus Norm
Uitvaartvereniging Eendracht heeft het certificaat ontvangen voor het voldoen aan de Nardus Norm. Dit felbegeerde certificaat werd uitgereikt tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Federatie van uitvaartverenigingen in Friesland op 22 november 2019 te Sneek.
 

Nardus-Norm leidraad voor professie

Alles wat je van onze vereniging mag verwachten, is vastgelegd in de Nardus-Norm. Daarmee krijgt professie een naam. Geen keurmerk met audits, maar wel een norm die ons scherp houdt in een wereld in beweging.

Hoofdpunten Nardus-Norm
Het kwalitatief goed verzorgen van de uitvaart voor de leden omvat alles rond de uitvaart, van a tot z. Belangrijk punt daarin is dat we transparant zijn over de uitgaven. Je ontvangt tijdig een heldere begroting van de geschatte kosten.

  1. Een goede financiële huishouding van onze vereniging is noodzakelijk, zodat we in de verre toekomst uitvaarten kunnen blijven verzorgen. Om dit te waarborgen houden we onze financiën goed op orde en laten we eens per drie jaar de financiële reserve door een beëdigd verzekeringswiskundige (actuaris) beoordelen.
  2. Om een complexe vereniging als de onze goed te kunnen leiden is het nodig dat we als bestuur beschikken over kennis op diverse gebieden. De Nardus-Norm geeft ons daarvoor handvatten en komen we er zelf niet helemaal uit, dan vragen we de Federatie of Nardus om advies.

De volledige Nardus-Norm download je hier.

Derde mededeling:
Eendracht partner van Digitale Nazorg

Het gebeurt. Je harde schijf crasht. Je mobiel is kaduuk. Alles wat erop staat lijkt weg. Of, en ook dat gebeurt. Een geliefde sterft. Op zijn of haar telefoon of laptop staan dierbare gegevens. Je kunt er alleen niet bij. Je hebt geen wachtwoorden.  

Op die momenten kun je aankloppen bij Digitale Nazorg. Met een team van hightech specialisten, ervaren in de forensische en digitale opsporing, ondersteunt dit bedrijf rechtmatige eigenaren en nabestaanden op digitaal gebied.  

Oprichter Sander van der Meer: "Met moderne technieken en onze specialistische kennis, kan jij hiermee weer beschikken over gegevens op ontoegankelijke of defecte hardware voor mooie en persoonlijke herinneringen of noodzakelijke informatie. En kunnen wij het niet? Dan is het technisch (nog) niet mogelijk.”

Voor meer informatie lees hier.